Inovacije, popolnost in vrhunska kakovost

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 1. 09. 2021 04:11:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Nova sezona z novimi izdelki znamke Philips.

Inovacije, popolnost in vrhunska kakovost
Televizorji Philips in strokovnjaki za zvok Bowers & Wilkins znova presenečajo. Blagovni znamki sta s skupnimi močmi poskrbeli, da so televizorji OLED+ na novo določili smernice pomena vrhunskega televizorja, nova modela Philips OLED+986 in OLED+936, predstavljena na spletnem dogodku SOLE namreč meje zmogljivosti premikata še više. Poleg navdušujočih inovacij na področju video izdelkov pa Philipsov Avdio v sklopu spletnega dogodka SOLE predstavlja nov model popolnoma brezžičnih slušalk Philips Fidelio T1, ki navdušujejo z vrhunskim dizajnom, udobjem med nošenjem in funkcionalno zmogljivostjo. Ne glede na to, kje ste ali kam greste, slušalke vas bodo razvajale z jasnim zvokom in popolno zvočno reprodukcijo ter obenem dopolnjevale vaš osebni slog.

Oba modela, OLED+986 in OLED+936, imata vgrajen najnovejši in najzmogljivejši zaslon OLED, s kar 20% višjo vršno svetilnostjo. Procesiranje slike je podprto s 5. generacijo procesorja slike P5 AI, ki s tehnologijo Intelligent Dual Picture Engine zagotavlja najvišjo kakovost slike doslej – boljšo ostrino, natančnejši prikaz barv in zahtevnih kožnih odtenkov ter izrazito višji kontrast. V kombinaciji s tehnologijo Dolby Vision bo televizor v načinu Dolby Vision Bright omogočil pristnejši prikaz vsebin, še posebej tistih, kodiranih v formatu HDR.

5. generacijo slikovnega procesorja P5 AI z umetno inteligenco odlikuje nov način prepoznavanja filmskih vsebin, medtem ko tehnologija Ambient Intelligence s svojimi senzorji poskrbi, da je kontrast predvajanih vsebin SD ali HDR vedno najbolje optimiziran glede na trenutno raven svetlobe v prostoru.

OLED+986 – televizor, ki navduši v vseh pogledih
Model OLED+986 je na voljo v 65-palčni različici in zagotavlja najvišjo kakovost slike, hkrati pa se ponaša z najnaprednejšim zvočnim sistemom, ki je bil kdaj koli vgrajen v televizor. Vrhunski model s svojim dizajnom pritegne pozornost v prav vsakem prostoru, odlikujejo ga namreč vrhunski materiali in prefinjeni detajli, ki zagotovo pripomorejo k nepozabni kinematografski izkušnji. 

Avdio sistem televizorja OLED+986 je bil zasnovan z namenom doseganja izjemne avdiofilske reprodukcije zvoka, ne glede na to, ali se ga uporablja za poslušanje zvoka iz zvočnikov televizorja ali kot samostojni glasbeni sistem.

Philips OLED+936 – televizor, ki zmore več
Model OLED+936 je na voljo v 48-, 55- in 65-palčni različici in se v primerjavi s svojim predhodnikom ponaša s številnimi izboljšavami na področju slike in zvoka. To ga uvršča med televizorje z najvišjo zmogljivostjo na trgu.

V splošnem je rezultat viden v večji natančnosti, boljšem analiziranju in moči procesiranja, ki v prostoru ustvarja občutek še večje slike in vrhunskega zvoka. Da je vrhunski dizajn prava paša za oči, so prepoznali tudi pri združenju European Imaging and Sound Association (EISA), ki je televizor že razglasilo za Najboljši domači kino TV leta 2021–2022.

Novi Fidelio TI – brezhibna kakovost zvoka vkomponirana v vrhunsko brezžično ohišje slušalk
Izdelki Philips Fidelio zagotavljajo najboljše ravnovesje med vrhunskim zvokom in kakovostjo izdelave ter dizajnom, kar za uporabnika pomeni odlično uporabniško izkušnjo - kar 9 ur avtonomije neprekinjenega predvajanja v načinu z vklopljeno tehnologijo aktivnega odpravljanja šumov ANC in dodatnih 25 ur avtonomije predvajanja, če se uporabi polnilni etui. Z izklopljeno funkcijo ANC se avtonomija predvajanja podaljša na 13 oz. 35 ur. Baterija se povsem napolni v samo dveh urah, medtem, ko kratko 15-minutno polnjenje zagotovi dodatno uro avtonomije predvajanja.

Tako kot druge izdelke Fidelio boste tudi nove slušalke Philips Fidelio T1 prepoznali po značilnem zvoku. Srednji toni so topli in naravni medtem ko so basi izrazito nizki in mogočni -  čar popolnega doživetja ob poslušanju. Zahvaljujoč naprednem dizajnu, ki omogoča mogočne nizke base ter hiter in natančen odziv, boste uživali v najvišji kakovosti zvoka v območju celotnega frekvenčnega obsega. Nove slušalke Philips Fidelio T1 so na voljo v elegantni črni ali srebrni barvi s fino brušeno površino. Del slušalk predstavlja tudi trpežen usnjen vložek proizvajalca Muirhead, ki je v črni ali rjavkasti barvi.

S številnimi vznemirljivimi avdio in video izdelki Philips je pred nami resnično čudovita sezona tehnoloških inovacij.