Pohištvo, ki postavlja igričarstvo na prvo mesto

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 22. 09. 2021 03:57:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Trgovina IKEA Ljubljana pričela s prodajo pohištva za igralce računalniških iger.

Pohištvo, ki postavlja igričarstvo na prvo mesto
Nova linija izdelkov za igralce računalniških iger, ki jo je IKEA razvila v sodelovanju z Republic of Gamers (ROG), bo v trgovini IKEA Ljubljana in na spletu na voljo od začetka oktobra. Nova ponudba vključuje 29 izdelkov in bo pripomogla k ustvarjanju celovitih in posamezniku prilagojenih rešitev, ki se ne bodo samo lepo umestile v njegov dom, temveč tudi povečale igralne zmogljivosti.

IKEA želi ustvariti boljši vsakdan za mnoge ljudi - in za številne igralce računalniških iger med njimi. Zato smo sodelovali s pravim strokovnjakom v svetu računalniških iger, ki zelo dobro pozna industrijo igričarstva in želi poiskati nove načine za umestitev igričarstva v dom. Združili smo najboljše iz sveta IKEA in sveta ROG ter z ustvarjenimi funkcionalnimi in cenovno dostopnimi izdelki in celovitimi igralnimi rešitvami ustvarili demokratično igralno izkušnjo. Upamo, da si bo sedaj tudi v Sloveniji veliko igralcev računalniških iger lahko ustvarilo svojo sanjsko igričarsko postajo,” je povedal Cas Lachaert, vodja trga v Slovenija, IKEA SEE.

Nova linija izdelkov je namenjena igralcem računalniških iger. Obsega pohištvo kot so igralne mize, stoli, predal in tudi dodatke kot so držalo za skodelice, držalo za miškin kabel (mouse bungee), blazina za vrat ter obročna luč z držalom za telefon. V novo ponudbo so vključene igralne mize in stoli različnih cenovnih razredov, ki ustrezajo potrebam različnih ciljnih skupin.

Igralci računalniških iger po vsem svetu poznajo in obožujejo blagovno znamko ROG. Zaupajo ji, da bo trgu dostavila najbolj vznemirljive igralne inovacije. Naše novo partnerstvo s strokovnjaki iz podjetja IKEA bo blagovni znamki ROG omogočilo iskanje novih in zanimivih načinov za navduševanje igralcev doma,” je povedal Kris Huang, generalni direktor, ASUS Gaming Gear and Accessory Business Unit.

Celotna kolekcija vsebuje pet družin izdelkov: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE in HUVUDSPELARE. Vsi izdelki UPPSPEL so bili ustvarjeni v tesnem sodelovanju z blagovno znamko ROG, podznamko družbe ASUS. Ostali del serije je na podlagi spoznanj in znanja, ki ga je pridobila s sodelovanjem, razvila IKEA, da bi zagotovila celovito igralniško ponudbo in zadovoljila različne potrebe igralcev.