Pozabite na uporabo več monitorjev!

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 28. 07. 2020 08:00:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Impresivno velik in zmogljiv monitor Philips 498P9.

Pozabite na uporabo več monitorjev!
MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja novi 49-palčni (48,8"/124 cm diag.) Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide ukrivljeni LCD monitor, zasnovan predvsem za strokovnjake. Ta večkrat nagrajeni monitor je obogaten s funkcijami za izboljšanje zmogljivosti in s svojim razkošnim 32:9 SuperWide 49" zaslonom in ločljivostjo 5120 x 1440, odlično nadomešča dva 27" 16:9 Quad HD monitorja, nameščena eden ob drugem.

498P9 ponuja vizualizacijo brez motenj in večje udobje za oči, zahvaljujoč ukrivljenemu zaslonu 1800R, ki zagotavlja manj izkrivljanja slike in širše vidno polje, oblikovano po naravni obliki očesa, tako da monitor nežno obkroža uporabnika. Lepota tega monitorja pa sega še veliko globlje, s tehnologijo MultiView lahko profesionalci povežejo računalnik in prenosnik, saj omogoča aktivno dvojno povezovanje in ogled hkrati. Tako ni več potrebe po ročnem krmiljenju ali preverjanju med dvema monitorjema drug ob drugem. Zdaj je vsaka minuta, porabljena za delo, bolj učinkovita, bolj produktivna in bolj udobna.

Ustvarjen glede na vaše delovne potrebe  
Monitor Philips 498P9 s svojo impresivno velikostjo olajša delo. Ima široko paleto možnosti povezovanja, kot so DisplayPort, HDMI in USB 3.2. Vgrajeno stikalo KVM MultiClient skupaj s funkcijo Multi-View omogoča uporabnikom hkratno upravljanje z dvema ločenima napravama z eno nastavitvijo monitorja, tipkovnice in miške, kar prihrani še več časa in prostora. Enostavno pritisnete na tipko in preklopite med viri, kar spodbudi tudi najzahtevnejšo več-opravilnost.

Znano je, da strokovnjaki, ki preživijo veliko časa pred monitorjem, ne potrebujejo le miru in najnovejših tehnologij, temveč tudi splošen občutek udobja. Zaslon Philips 498P9 ima vse, med drugimi tehnologijami tudi kompaktni ergonomski podstavek, uporabniku prijazno bazo monitorja, ki nudi možnost prilagajanja nagiba, vrtenja in nastavljanja višine, kar vsem uporabnikom omogoča optimalno udobno in učinkovito namestitev.

Več od podobe in domišljije
Monitor Philips 498P9 izstopa iz množice po svojem širokem naboru funkcij. Njegov ogromen zaslon zagotavlja dvojno ločljivost QHD (5120 x 1440), ki zagotavlja visoke podrobnosti in natančnost slike - kot nalašč za tiste naloge, ki zahtevajo preciznost. Kakovost gledanja je še bolj poudarjena zahvaljujoč SmartImage, ekskluzivni vrhunski tehnologiji, ki analizira vsebino, prikazano na zaslonu in optimizira delovanje zaslona. Poleg tega tehnologija Adaptive-Sync zagotavlja brezhibno nemoteno delovanje za tekoče igralne akcije brez artefaktov.

Ker je udobje uporabnikov vedno prioriteta, monitor Philips 498P9 uporabnikom ponuja številne vizualne rešitve, vključno z načinom LowBlue in tehnologijo brez migetanja, da zmanjša utripanje za manjšo utrujenost oči.

Prednosti pa se tukaj ne končajo, saj se monitor ponaša tudi s trajnostnimi lastnostmi, zaradi česar je ta novi model zelo prijazen do okolja. S pritiskom na 0-vatno fizično stikalo lahko uporabniki popolnoma izklopijo napajanje monitorja, kar ima za posledico nično porabo energije. Poleg tega je embalaža iz materialov, ki jih je mogoče popolnoma reciklirati, monitor pa ustreza okoljskim standardom, kot so EnergyStar 8.0, EPEAT*, RoHS, TCO Certified.

Monitor Philips 498P9 bo na voljo od avgusta 2020 dalje po priporočeni ceni 899 EUR.