PSG Esports in Philips

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 19. 02. 2021 04:12:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Pariz Saint-Germain Esports pozdravlja Philips Monitors kot uradnega monitor partnerja na konzolah.

PSG Esports in Philips
Paris Saint-Germain Esports z veseljem najavlja MMD, vodilnega zaslonskega specialista in licenčnega partnerja za monitorje blagovne znamke Philips, kot uradnega partnerja z monitorji za konzole s podporo njihovim FIFA 21 tekmovalcem in streamerjem. MMD bo uradni dobavitelj monitorjev za seznam PSG Esports FIFA 21 talentov in ustvarjalcev, katerim bo ponudil najnovejšo vrhunsko igralno izkušnjo, ki je resnično primerna za prvake.

Kmalu odprti studio PSG Esports, ki se bo nahajal na sedežu kluba na območju Pariza, bo prav tako opremljen z najnovejšimi izdelki Philips Monitors, ki bodo ekipi PSG Esports ponudili vrhunsko ponudbo monitorjev za konzole, s čimer bodo člani lahko izpilili svoje prednosti do najmanjših podrobnosti.

Serija monitorjev »Philips Momentum« je optimizirana za igranje na konzolah in zasnovana tako, da vsem igralcem na konzolah ponuja izjemno izkušnjo in napredno doživetje, hkrati pa zagotavlja popoln paket tehnične moči. V skladu z etiko odličnosti PSG Esports in pričakovanji njegovih globalnih oboževalcev o kakovosti na vseh frontah, se Philips Monitors odlično ujema z njihovo organizacijo in lojalno skupnostjo.

Fabien Allègre, direktor diverzifikacije blagovnih znamk Paris Saint-Germain, ki nadzoruje delovanje Esports kluba, je ob tem povedal: »Paris Saint-Germain Esports z veseljem pozdravlja Philips Monitors kot našega uradnega monitor partnerja za konzole za našo nadarjeno skupino FIFA 21 igralcev in ustvarjalcev. Veselimo se, da bomo lahko izkoristili prednosti izdelkov svetovnega razreda, ki jih ponujajo monitorji Philips in tesnejšega sodelovanja z našimi FIFA 21 talenti. PSG Esports zahteva tehnično odličnost in inovativne ponudbe za ohranjanje konkurenčnega moštva, v Philips Monitors pa smo za to našli idealnega partnerja.«

Stefan Sommer, direktor trženja in poslovnega upravljanja pri MMD za Philips Monitors, je dodal: »Z veseljem združujemo moči s Paris Saint-Germain Esports kot njihovim uradnim partnerjem z monitorji za konzole, s čimer bomo zagotovili najboljšo opremo vsem FIFA 21 igralcem in ustvarjalcem. Upamo, da bomo njihovo izkušnjo še izboljšali in se že veselimo, da bomo videli, kakšne dosežke bomo lahko skupaj dosegli v prihodnosti.«

Podporniki lahko spremljajo Paris Saint-Germain Esports in Philips Monitors, kako združujeta moči in zagotavljata najboljše v FIFA 21 zabavi, na uradnih PSG Esports kanalih Twitter, Instagram, Facebook in Twitch.