Samsung predstavil Galaxy A31

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 2. 07. 2020 03:58:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Galaxy A31 odlikuje večnamenska Quad kamera, izjemen brezkončni-U zaslon in zmogljiva 5.000 mAh baterija

Samsung predstavil Galaxy A31

Trg pametnih telefon je bogatejši za člana A serije - Galaxy A31, ki nudi izboljšane funkcije in številne inovacije. Odlikujejo ga inovativna večnamenska Quad kamera, izjemen brezkončni-U zaslon in zmogljiva 5.000 mAH baterija.

Izjemen velik zaslon
Uživajte v vsebinah od roba do roba na velikem 16,26-centimetrskem (6,4-palčnem) brezkončnem-U zaslonu Galaxy A31 pametnega telefona. Priljubljene videoposnetke, igre in prenose v živo si lahko ogledate na FHD+ Super AMOLED zaslonu, ki je nameščen na tanki napravi debeline 8,6 milimetra, ki se odlično prilega vaši roki.

Vrhunska kamera
Neverjetna glavna kamera z 48 milijoni svetlobnih pik omogoča zajemanje fotografij in videoposnetkov z visoko ločljivostjo ter največjo jasnostjo. Izjemna ultra široka kamera z 8 milijoni svetlobnih pik omogoča navdušujoče posnetke, s katerimi zajamete kar 123 stopinj kota pogleda. Dodatno, makro kamera s 5 milijoni svetlobnih pik omogoča, da posnamete prefinjene posnetke od blizu, medtem ko lahko z globinsko kamero s 5 milijoni svetlobnih pik in funkcijo Sprotno ostrenje zameglite ozadje ter prilagodite globino polja za čudovite umetniške posnetke.

Baterija, ki zadostuje za ves dan
Za vsakodnevne aktivnosti potrebujemo pametni telefon, ki zdrži dlje časa. Baterija s kapaciteto 5.000 mAh uporabnikom omogoča, da brezskrbno uživajte s svojim pametnim telefonom. Galaxy A31 omogoča tudi 15 W hitro polnjenje, tako lahko v 30 minutah napolnite pametni telefon za ves dan.

Več prostora za igro
Galaxy A31 ima napreden osemjederni procesor, 4 GB delovnega spomina in vključuje Game Booster tehnologijo, ki temelji na umetni inteligenci. Vključuje 64 GB vgrajenega pomnilnika in možnost razširitve do 512 GB. 

Varnost vojaškega nivoja
Samsung Knox je vgrajen v strojno in programsko opremo Galaxy A31 pametnega telefona. Dodatno, bralnik prstnih odtisov zagotavlja visokotehnološko biometrično preverjanje pristnosti, zato bodo vaši podatki še varnejši. 

Nagrajena serija
Organizacija Design and Art Direction je nagradila družbo Samsung za ustvarjalnost pri predstavitvi najnovejše serije Galaxy A pametnih telefonov z globalnima kampanjama "AWESOME is for Everyone" in #danceAwesome izzivom, ki ju je izvajala v sodelovanju s K-pop glasbeno skupino BLACKPINK in TikTok aplikacijo. Odziv javnosti je bil izjemen - uporabniki so ustvarili kar 4,7 milijonov videoposnetkov in si jih na TikTok aplikaciji ogledali več kot 20,2 milijardokrat.

Cena in dostopnost
Galaxy A31 bo na voljo v začetku avgusta v dveh barvah – v črni in modri – po priporočeni maloprodajni ceni 319 evrov.

Vir: Samsung