Še en »boljši od originala«

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 20. 11. 2020 05:35:00, Kategorija: Trendi

Razorjev krmilnik Wolverine V2 za novi Xbox naj bi nudil več kot to, kar dobite s konzolo.

Še en »boljši od originala«

Pred kratkim smo pisali o Thrustmasterjevem modularnem krmilniku eSwap X Pro, namenjen novima Microsofotovima igralnima konzolama Xbox Series X in Series S, ki naj bi s svojo modularnostjo, programirljivostjo in nastavljivo potjo sprožilca bil boljša alternativa krmilniku, ki ga dobite s konzolo. Thrustmaster pa (seveda) ni edini, ki je vrgel rokavico Microsoftovemu Elite Wireless Controller Series 2. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo odzval Razor. In se je.

Njegov odgovor se imenuje Wolverine V2, po pričakovanju pa vsebuje njihove tako imenovane »mehano-taktilne« gumbe in smerno ploščico. Gumbi imajo tudi krajšo aktivacijsko razdaljo, ki znaša le 0,65 mm in menda omogoča za 35 odstotkov hitrejše streljanje oziroma akcijo, ki ji je gumb namenjen. Ker igralci, posebej resnejši, gumbov običajno ne »šparajo«, bodo veseli podatka, da ti vzdržijo okoli 3 milijone aktivacij, kar je precej vzdržljivo. In gumbi so seveda programirljivi.

Poleg kakovostnih gumbov in drugih krmilnih elementov Razor pri Wolverinu V2 izpostavlja tudi »superiorno ergonomijo«, kar pomeni, da naj bi krmilnik »lepše in bolj naravno ležal rokah«, nedrseči gumirani ročaji pa naj bi poskrbeli, da bo pripravica ostala v rokah tudi če bodo roke od nervoze malce bolj potne.

Kaj pa cena? V spletni trgovini je za Razor Wolverine V2 potrebno odšteti 119,99 €.

Vir: Razor