Sesalnik, ki ima rešitev za vsak izziv

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 16. 11. 2022 16:03:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Spoznajte izjemni Samsung Bespoke Jet Complete...

Sesalnik, ki ima rešitev za vsak izziv
Brezžični sesalniki, ki jih lahko držimo v eni roki in s katerimi se lahko sprehajamo po celotnem domu, ne da bi morali pri tem iskati vtičnice, vleči kable in prestavljati veliko težo okorne naprave, so povzročili pravo revolucijo. Prvi palični sesalniki so bili še nekoliko pomanjkljivi. Uporabniki so pri njih pogrešali teleskopsko cev, s katero bi dosegli skrite površine in ozke reže, pa kakšno dodatno krtačo za preprogo ali sedežno garnituro. Baterija se je izpraznila hitro, zato je bilo sesanje celotnega doma treba razdeliti na več dni ali napravo vsaj nekaj ur polniti. Vse našteto je v zadnjih letih ostalo samo slab spomin. Brezžični sesalniki imajo danes odgovor na vse zgoraj navedene izzive.

Za sabo pušča čista tla in zrak
Sesalnik Samsung Bespoke Jet Complete zmore vse. Preproge, itisoni in hišni ljubljenčki običajno predstavljajo največji izziv za sesalnik. Zato je zelo pomembno, da palični sesalniki ponujajo odlično zmogljivost ne glede na vrsto talnih oblog in dovolj dolg čas delovanja baterije, da lahko brez težav naenkrat posesamo celotno stanovanje ali hišo. Samsung je pri zasnovi sesalnika Bespoke Jet posebno pozornost namenil prav podrobnostim in funkcijam, ki zagotavljajo učinkovito in higienično čiščenje, ki za sabo ne pušča prahu ne v zraku ne na tleh. Ta zavezanost popolni čistoči se odraža tudi v inovativni čistilni postaji vse-v-enem, ki samodejno izprazni pododo za smeti in pri tem zadrži 99,999 % prašnih delcev. Ko sesalnik priklopite na postajo ta samodejno izprazni posodo za prah in začne polniti sesalnik. Samsungova inovativna tehnologija Air Pulse pri praznjenju posode za smeti uporablja močan zračni tlak, ki preprečuje, da bi se drobni prašni delci razpršili v zraku, zato bivalni prostori ostajajo čisti in higienični.

Peresno lahek in hkrati močan
Še en ključni dejavnik dobrega sesalnika je njegova sesalna moč. Izboljšave, ki jih je Samsung uvedel pri tem modelu sesalnika, povečujejo sesalno moč s povečanjem učinkovitosti. Model Bespoke Jet Complete je opremljen z naprednejšim digitalnim inverterskim motorjem, ki je hitrejši, manjši in učinkovitejši od običajnega motorja, poleg tega pa ima tudi daljšo življenjsko dobo baterije. Ta motor ustvarja neverjetno sesalno moč. Lahko se vrti s hitrostjo do 135.000 vrtljajev na minuto, kar je bistveno boljše od največje hitrosti prejšnjega modela, ki je znašala 110.000 vrtljajev na minuto.

Sesalno moč sesalnika povečuje še tehnologija Jet Cyclone. Funkcija je opremljena s 27 zračnimi odprtinami, ki zmanjšujejo izgube pri sesanju, visoko učinkovita struktura multiciklona pa ustvarja optimalno zračno pot, ki zmanjšuje zračni upor okoli posode za smeti in higienično zadržuje drobne prašne delce, posesane v sesalnik.

Priročen in dizajnersko dovršen
Sesalnik Bespoke Jet Complete se ponaša s privlačno obliko. Je hkrati eleganten in intuitiven. Brezhibno se zlije z domom uporabnika in prinaša kar nekaj izboljšav za povečano udobje sesanja.

Čistilna postaja vse-v-enem, ki avtomatsko polni sesalnik in izprazni posodo za prah, je elegantna in drži palični sesalnik brez ločenega podstavka. Prezreti pa ne gre tudi  digitalnega LCD zaslona, na katerem so vse prikazane vse pomembne informacije, ki jih uporabnik pri sesanju potrebuje. Tu so še najrazličnejši nastavki za različne naloge - teleskopska cev, ki se prepogne in tako doseže tudi najbolj odročna mesta v domu kot so zgornje površine kuhinjskih omaric in garderobnih omar, pa nastavek za dlako hišnih ljubljenčkov in takšen, ki tla tudi pomiva.

Samsung Bespoke Jet Complete je sesalnik, ki navduši tako s svojo obliko, lahkostjo, priročnostjo in zmogljivostjo. LCD zaslon mu doda nekaj tehnološkega pridiha tudi navzven, v sebi pa skriva kar nekaj inovacij, ki vodijo razvoj paličnih sesalnikov v naslednje generacije teh naprav. ▪