Simonca je spet udarila

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 14. 01. 2017 05:21:31, Kategorija:

Tokrat je izdelala robota, ki naj bi vam postregel s pivom. Izvedba je seveda takšna, da ste lahko srečni, če jo boste odnesli brez poškodb.

Simonca je spet udarila
Simone Giertz ima svoj kanal na YouTubu, na katerem prikazuje svoje tehnološke uspehe. Pred kakšnimi tremi tedni smo poročali o njenem več kot (ne)uspešnem poskusu izdelati sistem robotskega brisanja zadnjice, ki je požel kar precej zanimanja, izdelala pa je tudi robotsko budilko, ki vas zbudi s klofuto, napravo, ki vam obriše nos in še kar nekaj podobno (ne)uporabnih in delno tudi dokaj nevarnih aparatur.

Tokrat vam predstavljamo njen nov poskus, kako narediti naše življenje bolj (ne)prijazno. V svojem slogu je izdelala robotsko pripravo, ki na mizo postavi kozarec in vanj natoči pivo. Ste mogoče gledali znanstveno-fantastični film Potniki, v katerem je med drugim bil tudi bar, kjer so pijačo natakali roboti? No, kot verjetno slutite, Simonin ni temu niti blizu, saj boste lahko srečni, če boste v procesu serviranja obdržali cel kozarec ali ostali nepoškodovani.

Natakarski poklic je, vsaj kar zadeva Simone, varen, kljub temu pa je stvar več kot zabavno pogledati.
Vir: Simone Giertz