Uporabno stojalce

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 13. 08. 2019 03:54:00, Kategorija:

Menda dobro dene našemu vratu, pa še dve kartici lahko spravimo vanj…

Uporabno stojalce

Ovitki za telefone, v katere lahko spravimo tudi kakšno kartico in so hkrati tudi stojala, ki omogočajo, da telefon pod kotom postavimo na mizo, niso nič novega. Težava pa je v tem, da zelo redki svoje delo dobro opravljajo. Zaščite telefona je pogosto dobra, tisto s karticami tudi mogoče še nekako obvladajo, kot stojalo pa se obnesejo bolj tako-tako. Če ne zaradi drugega zato, ker običajno omogočajo postavljanje pod kotom tako, da telefon stoji v navpični ali vodoravni smeri, zelo redko pa v obeh.

No, tale icuero Neck-Saving Smartphone Wallet Stand pravzaprav ni ovitek za telefon, saj ni namenjen zaščiti, je pa uporaben kot prostor, kamor lahko shranimo dve kartici, recimo osebno izkaznico in plačilno kartico, še bolj uporaben pa je kot stojalo. Omogoča namreč postavitev telefona tako, da ta stoji pokončno ali ležeče, naklon pa je mogoče prilagajati v obeh načinih. In zakaj je »neck saving« oziroma »varujh v ratu«? Zato, ker se potem, ko telefon postavimo na mizo pod ustreznim kotom, udobneje namestimo in ne zvijamo vratu. Pa tudi za selfije je zadeva dokaj uporabna. icuero je narejen tako, da se prilepi na zadnjo stran telefona, materiali pa so izbrani tako, da ne motijo brezžičnega polnjenja.

In sedaj slaba stran. Dodatek icuero je načeloma na voljo le za Applove iPhone, za androidne telefone pa ne. Zakaj? Ker je slednjih preprosto preveč, da bi se izplačalo za vsakega naredili posebno stojalo. A to ne pomeni, da icuera ni mogoče uporabiti na teh telefonih. Prodajalec je, zavedajoč se te pomanjkljivosti, objavil natančne mere različnih modelov, tako da lahko uporabnik sam ugotovi, kateri od njih je uporaben pri njegovem telefonu. Najti morate le takšnega, ki bo širok kot vaš telefon in ne bo prekrival leč kamere in morebitnega senzorja prstnih odtisov.

Za icuero Neck-Saving Smartphone Wallet Stand na Kicsktarterju poteka kampanja zbiranja denarja za serijsko proizvodnjo, prednaročiti ga je mogoče od 19 dolarjev (okoli 17 €) naprej, na voljo pa bo že septembra.


Vir: Kickstarter