»Rediscover Music«

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 6. 09. 2019 03:03:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Ušesne slušalke EAH-TZ700 - izjemno natančen zvok in prostorska izraznost.

»Rediscover Music«

Novo razvita dinamična zvočniška enota skupaj z originalnim akustičnim oblikovanjem zagotavlja ultra nizko stopnjo popačenja in reprodukcijo super nizkofrekvenčenga zvoka. Izjemno natančen zvok in prostorska izraznost ponujata občuteno doživetje ob poslušanju glasbe z ušesnimi slušalkami EAH-TZ700.

Technics v skladu s sloganom »Rediscover Music« (Novo odkrivanje glasbe) išče in raziskuje nove tehnološke možnosti, da bi uporabnikom ponudil doživetje ob poslušanju glasbe, ki presega vsa pričakovanja.

Skrivnost izjemne kakovosti zvoka, ki jo ponujajo slušalke EAH-TZ700, je novo razvita 10-milimetrska zvočniška enota z vgrajeno napredno tehnologijo Magnetic Fluid, ki temelji na dolgoletnih izčrpnih raziskavah in razvoju. Nova zvočniška enota z membrano s prostim robom, ki vključuje uporabo posebnega aluminija, je po obliki podobna tisti v običajnem zvočniku. Tehnologija magnetne tekočine omogoča kar največje gibanje zvočniške enote, zato je omogočeno doseganje širokega frekvenčnega razpona in natančnih ter globokih nizkih tonov. Izza zvočniške enote je komora za krmiljenje zraka, ki še dopolnjuje mogočne nizke tone in izboljša občutek prostorskosti ter zračnosti zvoka. Kombinacija teh elementov zagotavlja reprodukcijo z resnično široko pasovno širino z enega samega gonilnika, ki je tekoča, pa vendar izjemno natančna skozi celoten frekvenčni razpon.

Zvočniška enota uporablja ultra tanko membrano, razvito posebej za ušesne slušalke. Narejena je iz kombinacije originalnega in voljnega materiala s prostim robom ter materiala iz trde kovine. Zaradi edinstvenih lastnosti magnetne tekočine je nadzor membrane natančen, zato je odziv po celotnem frekvenčnem razponu, od ultra nizkih do visokih frekvenc, nevtralen. Še več, ohišje vključuje koaksialno konstrukcijo, narejeno iz kombinacije titana in magnezija za največjo učinkovitost zvočniške enote. Ena sama zvočniška enota slušalk EAH-TZ700 reproducira energijsko bogate nizke tone, ki vas obdajo, in zvok brez popačenja z neomejenim frekvenčnim razponom s 100 kHz za čudovito prostorsko izraznost zvoka.

Zahteve uporabnika za boljše doživetje ob poslušanju glasbe se povečujejo, kar pripomore k oživljanju trga za slušalke. Kot odgovor na te zahteve bo Technics jeseni 2019 predstavil ušesne slušalke EAH-TZ700, ki sledijo neustavljivi želji po idealnem zvoku.

Tehnologija natančnega spremljanja gibanja za doseganje izjemne čistosti zvoka
Novo razvita 10-milimetrska zvočniška enota uporablja membrano, debelo 5 mikronov, narejeno iz kombinacije izjemno močnega in posebnega aluminijastega materiala, ki zmanjšuje neželene tresljaje, ter voljnega materiala s prostim robom. Posebni aluminijasti material dopolnjuje reprodukcijo visokofrekvenčenga zvoka, material s prostim robom pa znižuje najnižjo resonančno frekvenco, zato je reprodukcija nizkofrekvenčnega zvoka izjemna. Poleg tega magnetna tekočina v razdelku z glasovno tuljavo maksimizira njene lastnosti za izjemno natančno gibanje membrane z voljnim robom in visoko stopnjo dušenja tresljajev, kar je bilo prej težko dosegljivo. Rezultat je reprodukcija zvoka v širokofrekvenčnem razponu z ultra nizko stopnjo popačenja.

Super široka in nevtralna uglasitev zvoka (struktura za natančno krmiljenje zračnega toka)
Koaksialna zasnova ohišja vrste cilindra slušalk EAH-TZ700 kar najbolj poveča potencial zvočniške enote. Panasonicova komora za krmiljenje zraka znotraj enote natančno krmili notranji zračni tok in optimizira ravnovesje frekvenčnih pasovnih širin. Posledično je ločljivost zvoka boljša, ustvari pa se tudi osupljiv zvočni prostor.

Materiali in zasnova so pazljivo izbrani za doseganje zvoka visoke kakovosti ter moči
Originalna konstrukcija ohišja vključuje kombinacijo različnih kovinskih materialov za zvok boljše kakovosti in moči. Del ohišja z vrati, od koder prihaja zvok, je narejen iz lahkega in izjemno močnega titana, materiala, ki se uporablja za letala ter natančne naprave. Trdno oprime zvočniško enoto in zmanjšuje neželene tresljaje. Glavni del ohišja je iz magnezijeve zlitine, ki jo odlikujejo odlične lastnosti za dušenje tresljajev. 3D-oblika zagotavlja najustreznejši kot za vstavljanje v uho in optimalno prileganje, zaradi česar je uporaba izjemno udobna.

Posebni kabli in ušesni deli, zasnovani v iskanju idealne kakovosti zvoka
Slušalkam EAH-TZ700 sta priloženi dve vrsti kablov – uravnoteženi in neuravnoteženi. Uravnoteženi izhodi so začeli močno prevladovati s pojavom osebnih predvajalnikov visoke ločljivosti. V ta namen slušalke EAH-T700 vključujejo uravnoteženi kabel za 2,5-milimetrsko vtičnico, ki ustreza tej vrsti uporabe. Konektor MMCX za splošne namene, ki se uporablja za priključitev slušalk, ponuja dodatno vsestranskost uporabnikom, ki se odločijo za uporabo drugih posebnih kablov. Tudi ušesni deli pomembno vplivajo na kakovost zvoka. Poleg ušesnih delov navadne in zaokrožene oblike so na voljo še ušesni deli ovalne oblike z odlično izolacijo zvoka. Še več, posamezne vrste ušesnih delov so na voljo v štirih različnih velikostih, tako da je udobje za vsakega uporabnika ob poslušanju glasbe visoke kakovosti, optimalno.

Technicsova filozofija oblikovanja stremi k združevanju tradicije in naprednih tehnologij
Oblika, ki je obenem kakovostna in uporabna - površina kompaktnega ohišja iz magnezija slušalk EAH-TZ700 je grafitno črne barve, po čemer je Technics prepoznaven. Priključek konektorja MMCX na glavni enoti je nazobčan in pozlačen. Technics pri oblikovanju ne sklepa nobenih kompromisov glede kakovosti, kot bi ustvarjal dragoceni nakit.

preberite še to

Povedali so nam
Samsung Frame TV tudi v Sloveniji

Samsung Frame TV tudi v Sloveniji

Promocijska novica
Televizor, ko je vklopljen in pravo umetniško delo, ko je izklopljen

Povedali so nam
Tudi Kuga s petimi

Tudi Kuga s petimi

Promocijska vsebina
Povsem nova Ford Kuga je osvojila najvišjo oceno s petimi zvezdicami za varnost.

Povedali so nam
Samsung Galaxy Fold tudi v Sloveniji

Samsung Galaxy Fold tudi v Sloveniji

Promocijska vsebina
Galaxy Fold prep...

Povedali so nam
Mreža weCAN praznuje 5 let

Mreža weCAN praznuje 5 let

Promocijska vsebina
Komunikacijska skupina PAN, pridružena članica mreže weCAN,

Povedali so nam
Huawei Nova 5T

Huawei Nova 5T

Promocijska vsebina
Klasično ali video zvonjenje, to je zdaj vprašanje?

Povedali so nam
Povsem električna škoda

Povsem električna škoda

Promocijska vsebina
Citigoe iV je prvi Škodin model, ki ga poganja samo električna baterija.

Povedali so nam
SUV-coupé za družino e-tron

SUV-coupé za družino e-tron

Promocijska vsebina
Audi e-tron Sportback - športno-eleganten dizajn in večja učinkovitost.

Povedali so nam
Philips 439P9H SuperWide

Philips 439P9H SuperWide

Promocijska vsebina
Zmogljive funkcije, zapakirane v obsežno razmerje.

Povedali so nam
Nasveti za Instagram

Nasveti za Instagram

Promocijska vsebina
Na kaj biti pozorni in česa se izogibati?

Povedali so nam
S10 kot Note10

S10 kot Note10

Promocijska vsebina
Izkusite Galaxy Note10 zmogljive funkcije tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih.

Povedali so nam
S tehnologijo do družbene enakosti

S tehnologijo do družbene enakosti

Promocijska vsebina
Slovenke so bolje digitalno izobražene kot evropske njihove kolegice.

Povedali so nam
SEAT električni eScooter

SEAT električni eScooter

Promocijska vsebina
SEAT-ov konceptn...