Svetilka, ki vžge avtomobil

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 02.08.2016, Kategorija: Avto tech

Avtomobil ne vžge? Je telefon prazen? Ni problema, uporabite žepno svetilko.

Svetilka, ki vžge avtomobil T3 TECH

Kombinacija naprave za pomoč pri vžigu avtomobila in svetilke niso nič novega in nič posebnega. Gre dejansko za baterijo, ki je sposobna v kratkem času sprostiti velik tok, kar omogoča zagon avtomobila. In če že imamo baterijo, zakaj ne bi nanjo montirali še svetilke, da bomo lažje videli priključke na akumulatorju. In zakaj potem omenjamo AUKEY Portable Jump Starter? Zato, ker gre za nekaj posebnega.

Omenjene naprave so običajno dokaj velike in nerodne. Aukeyjeva ni takšna, saj je velika le 220 x 32 mm in je na zunaj videti kot običajna žepna svetilka. Kljub svoji majhnosti pa je stvar presenetljivo zmogljiva. V sebi ima namreč baterijo kapacitete 12.000 mAh, ki je od sebe sposobna dati kar 400 A toka, kar je dovolj za zagon večine klasičnih avtomobilov. Poleg tega pa ima še priključek USAB, preko katerega je mogoče polniti tudi telefone, tablice in podobne naprave.

Na prvi pogled bi mislili, da gre za nateg, a ker je zadeva na prodaj preko Amazona (stane 69,99 USD+stroški dostave) si mislimo, da najverjetneje res deluje. Če že ne obudi avtomobila pa je dobra vsaj kot polnilnik telefona.


Oglaševanje

Prijava na e-novice

* indicates required