Nova serija monitorjev AOC V4

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 3. 03. 2021 05:00:00, Kategorija: Povedali so nam

Promocijska vsebina
Elegantna oblika, IPS paneli in visoke ločljivosti.

Nova serija monitorjev AOC V4
Zaslonski specialist AOC predstavlja novo linijo monitorjev - serijo V4 - ki ponuja ločljivosti QHD in UHD v velikostih zaslonov 23,8-palcev (60,5 cm), 27-palcev (68,6 cm) in vse do 31,5-palcev (80 cm). Ti modeli so s preprostim, a privlačnim 3-stranskim brezokvirnim dizajnom odlična izbira za proračunsko ozaveščene domače uporabnike, ki imajo radi kakovostno oblikovanje. Vsi monitorji so opremljeni s ploščami IPS za živo in naravno reprodukcijo barv. Hitrost osveževanja 75 Hz pri modelih QHD omogoča za 25% bolj gladko gibanje kot pri običajnih 60 Hz monitorjih. Poleg tega podpora za prilagodljivo sinhronizacijo (Adaptive-Sync) pri vseh modelih odpravlja trganje in zakasnitev slike, kadar se število sličic na sekundo spreminja, zaradi česar so ti monitorji odlični za priložnostno igranje. Z vsemi temi funkcijami so monitorji serije V4 popoln vsestranski spremljevalec tako za delo doma kot za zabavo.

AOC-jeva serija V4 združuje kakovost slike, vsestranskost in privlačen dizajn po odlični ceni. Zasnovani za prihodnost, vsi štirje monitorji uporabljajo panele ločljivosti QHD (2560x1440) ali 4K UHD (3840x2160) in tako znatno nadgradijo splošno uveljavljeni standard Full HD. Modeli serije V4 so opremljeni z ravnimi IPS paneli, ki so odlični za produktivnost, kot so preglednice, risanje, grafično oblikovanje, urejanje fotografij, itd., zahvaljujoč svoji natančni barvni reprodukciji in širokim kotom gledanja (178/178°), ki dramatično zmanjšajo vodoravni/navpični premik barve in še izboljšajo uporabniško izkušnjo.

Vsestranskost monitorjev serije V4 se razteza tudi na široko paleto povezljivosti, vključno z vhodom DisplayPort za priključitev namiznih/prenosnih računalnikov in priključki HDMI, ki so primernimi za pretakajoče se naprave, igralne konzole ali katere koli druge naprave, ki uporabljajo HDMI.

Priloženo stojalo omogoča nastavitev nagiba, medtem ko možnost 100x100 VESA montaže omogoča alternativne namestitve s pritrditvami na steno ali mizo, kot sta AOC-jeva nosilca AS110 ali AD100, ki omogočata popolno ergonomsko prilagodljivost. Vsi V4 modeli so opremljeni tudi z dvema 2W zvočnikoma.

Model U27V4EA je opremljen s 4K Ultra HD panelom, kar omogoča na 27-palčnem zaslonu impresivnih 163 slikovnih pik na palec za izjemno ostro besedilo in slike ter povečano površino na zaslonu za različne aplikacije. U27V4EA ima tudi najvišjo svetlost 350 nitov, zaradi česar je uporaben tudi v bolje osvetljenih okoljih. Tako kot njegovi QHD sorodniki, ima tudi ta 4K model odzivni čas 4 ms GtG in podporo za prilagodljivo sinhronizacijo, da odpravlja trganje in zakasnitev slike, zaradi česar je prav tako odlična 4K zaslonska izbira za priložnostne igričarje.

Modeli Q24V4EA (23,8”), Q27V4EA (27”) in Q32V4 (31,5 ”) so opremljeni z IPS paneli, ki delujejo v ločljivosti QHD (2560 x 1440) s hitrostjo osveževanja 75 Hz in odzivnim časom 4 ms GtG. Način Low Blue Light in tehnologija FlickerFree pa zmanjšujeta utrujenost oči za udobno uporabo ure in ure.

Novi monitorji AOC Q24V4EA, Q27V4EA, Q32V4 in U27V4EA bodo na voljo od aprila 2021 po priporočenih prodajnih cenah 189,00 €, 239,00 €, 269,00 € in 329,00 €.

Vir: AOC

preberite še to

Računalništvo
Vrača se Slikar

Vrača se Slikar

Microsoft bo po štirih letih obljub Slikarja v kratkem le dodal v Trgovino.

Računalništvo
Celotna stran kot slika

Celotna stran kot slika

Edge omogoča zelo preprost način shranjevanja celotne spletne strani kot slike.

Računalništvo
Prvi hrošč je bil – molj

Prvi hrošč je bil – molj

Izraz programski hrošč je nastal že pred 74 leti

Računalništvo
Konec pozabljenih skupin

Konec pozabljenih skupin

Chromovo združevanje zavihkov v skupine je super, a kaj, ko jih brskalnik »pozabi«.

Računalništvo
Ste eden od »srečnežev«?

Ste eden od »srečnežev«?

Kako ugotoviti ali ste na seznamu 533 milijonov tistih, katerih uporabniški podatki so bili ukradeni Fa...

Računalništvo
Prstni odtisi za namizje

Prstni odtisi za namizje

Namizni čitalnik prstnih dotisov je praktična rešitev, ki ni nujno, da je zelo draga.

Računalništvo
Nove ikone

Nove ikone

Microsoft nadaljuje z estetsko prenovo Windows 10. Takle bo v kratkem Raziskovalec.

Računalništvo
Prihaja novi Nook

Prihaja novi Nook

Barnes & Noble in Lenovo sta skupaj razvila novo 10-plačno tablico.

Računalništvo
Skupine zavihkov v Chromu

Skupine zavihkov v Chromu

Če še niste opazili – združevanje zavihkov v skupine že deluje.

Računalništvo
Microsoft odpravil težave s posodobitvijo

Microsoft odpravil težave s posodobitvijo

Popravljen »modri zaslon smrti« pri tiskanju.

Računalništvo
Beležnica se seli

Beležnica se seli

Microsoft Beležnice ne bo več obravnaval kot del operacijskega sistema in jo seli v Trgovino.

Računalništvo
75 let zapora

75 let zapora

Buster Hernandez bo zaradi nadlegovanja in groženj preko Facebooka sedel 75 let.