Jušni robot

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 1. 12. 2017 05:45:00, Kategorija:

Vražjo Simonco smo po krivici zapostavili in sedaj to popravljamo. Kaj neki je počela letos? Med drugim je izdelal robota, ki jo hrani z juho. Na njen način seveda.

Jušni robot

Simone Giertz je dekle, ki ima svoj kanal na YouTubu. Na njem prikazuje svoje tehnološke »uspehe«. Do sedaj smo že pisalo o njene sistemu robotskega brisanja zadnjice ter robotu, ki vam servira pivo, izdelala pa je tudi robotsko budilko, ki vas zbudi s klofuto, napravo, ki vam obriše nos in še kar nekaj podobno (ne)uporabnih in pogosto tudi dokaj nevarnih aparatur.

Tokrat si je omislila robota, ki jo bo hranil z juho. Pripravo torej, ki bo prijela krožnik z juho, ga dvignila v bližino ust, nato pa s pomočjo žlice hranila Simonco, ki bo tako imela proste roke in lahko počela kaj bolj zabavnega.

Ideja se mogoče sliši celo koristno, a to, kar počne ona, je seveda in daleč od tega. Oglejte si spodnji video in videli boste, o čem govorimo. V njem boste na kratko videli tudi eno njenih prejšnjih naprav – robota za »sekljanje« čebule.