Pasja foto-kabina

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 18. 01. 2021 05:31:00, Kategorija: Trendi

Zakaj bi selfije delali samo mi?

Pasja foto-kabina
O Švedinji Simoni Giertz že nekaj časa nismo pisali. A to še ne pomeni, da »kraljica usranih robotov« ni bila dejavna. Prav nasprotno. Iz preprostih stvari, kot je »avtomatizirano brisanje zadnjice«, robot, ki vam »servira« pivo in še en, ki vas »nahrani« z juho, so nastali bolj ambiciozni prejekti, kot je recimo Tesla Model 3, predelana v električni dostavni avtomobil, imenovan Truckla, katrega izdelavo in preizkus se je nja YouTubu ogeledalo preko 7  milijonov ljudi.

Simona si je lani oktobra je omislila še en zabaven projekt – fotografsko kabino za selfije. Napram prej omenjenim idejam se stvar ne sliši nič kaj nenavadna. Tudi zaradi dejstva, da je narejena iz kock Lego, ne. Postane pa zanimiva potem, ko izvemo, da je namenjena – psom. No, ja njeni psički, a nekje je treba začeti.

Torej, naša inovatorka je iz kock zgradila pasjo hišico, vanjo postavila kamero in prožilni mehanizem. A ker je kužkom vseeno za selfije, je celotni zadevi dodala še podajalnik oziroma dozirnik priboljškov, ki, ko ta pritisne na prožilnik, spusti nekaj pasjih briketov. In zadeva je delovala… 


Vir: Simone Giertz/YouTube