Hisense, uradni partner UEFA EURO 2024™, predstavlja kampanjo »ZMAGA JE LE ZAČETEK«

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 21. 05. 2024 05:55:00, Kategorija: Trendi

Promocijska vsebina
Kot uradni partner UEFA EURO 2024™ si Hisense prizadeva navijačem zagotoviti najboljšo izkušnjo spremljanja nogometnih tekem.

Hisense, uradni partner UEFA EURO 2024™, predstavlja kampanjo »ZMAGA JE LE ZAČETEK«
Svojo kampanjo »ZMAGA JE LE ZAČETEK« (BEYOND GLORY) začenja z novim oglasom, ki prikazuje njihove najnovejše inovativne izdelke, ki ljudem izboljšujejo življenje.

Ultimativna izkušnja spremljanja EURA 2024™
Oglas predstavlja napredne ULED in laserske televizorje Hisense. V ospredju je U7N ULED Mini-LED TV, opremljen z naprednimi funkcijami, kot so Mini-LED, tehnologija Quantum Dot in 144 Hz Game Mode Pro. Te funkcije zagotavljajo vrhunsko izkušnjo gledanja, ne glede na to, ali spremljate EURO ali se prepustite igranju spletnih iger.

Hisense poudarja tudi izjemno kinematografsko izkušnjo, ki jo s svojimi izjemno velikimi zasloni velikosti 100 in 120 palcev ponuja L9H Laser TV. Ultra kratki met TriChroma Laser TV projicira živahno 4K sliko, popolno za ultimativno izkušnjo spremljanja nogometa.

Darilo ob nakupu televizorja
Kot ponosni globalni sponzor UEFA EURO 2024™ podpiramo tudi vse strastne navijače ter vam ob nakupu in registraciji izbranih televizorjev Hisense podarimo aparat za točenje piva ali ledomat.

Akcija traja do 15. 8., več podrobnosti pa najdete na spletni strani https://si.hisense.com/ugodnosti/darilo-ob-nakupu-televizorja.

Uživajte v »pametnem« življenjskem slogu
S pomočjo aplikacije Hisense ConnectLife, preko katere lahko upravljate vaše pametne naprave Hisense, je lahko tudi vaš življenjski slog »pameten«. Hisense PureFlat pametni hladilnik je opremljen z antibakterijsko zaščito in aplikacijo, ki vam omogoča nadzor nad nastavitvami hladilnika, upravljanje zalog hrane, načrtovanje obrokov in celo spremljanje tekme na zaslonu vrat med kuhanjem.

Darilo ob nakupu hladilnika
Pravi zmagovalci vedno ciljajo na več. Zato ob nakupu hladilnika Hisense pridobite ne samo zanesljivo in inovativno tehnologijo hlajenja temveč tudi darilo – kavni aparat ali indukcijski kuhalnik.

Akcija traja do 15. 9., več podrobnosti pa najdete na spletni strani https://si.hisense.com/ugodnosti/darilo-ob-nakupu-hladilnika.

Prigrizke za tekmo pripravite v pečici Hisense Hi8 BlackLine in se povežite z aplikacijo ConnectLife, da lahko spremljate napredek kuhanja, ne da bi vam bilo treba med gledanjem tekme zapustiti kavča. Pametni življenjski slog vam omogočajo tudi pralni in sušilni stroji serije Hisense 7S. Z izbiro funkcije Washer-Dryer Link v aplikaciji ConnectLife pralni stroj kopira program pranja v sušilni stroj, ki nato samodejno izbere program sušenja, s čimer vam prihrani precej časa. Ko so opravila končana, lahko na daljavo preverite še stanje vina in nastavite optimalno temperaturo vitrine za shranjevanja vina Hisense JC Series. Vzemite primerno ohlajeno steklenico in nadaljujte s spremljanjem tekme!

Ohladite razgreto nogometno ozračje
Če se nogometno ozračje preveč razgreje, lahko malce ohladite svojo EURO evforijo s klimatsko napravo Hisense Energy Pro X, ki samodejno prilagodi temperaturo, vlažnost in pretok zraka glede na pogoje v prostoru in tako zagotavlja udobje v vsakem trenutku – tudi med spremljanjem tekem.

Televizijski oglas poudarja, da vam inovativni izdelki Hisense omogočajo, da ne boste zamudili nobenega trenutka UEFA EURO 2024™. Zagotavljajo namreč popolno kombinacijo »pametnega« življenjskega sloga in prvovrstne izkušnje spremljanja nogometnih tekem.

preberite še to

Trendi
Neumna šala

Neumna šala

Zaradi »neprimernih fotografij« evakuirano celotno letalo.

Trendi
Zlomljen ključ…

Zlomljen ključ…

… pogosto pomeni menjavo ključavnice ali vsaj obisk mojstra. Mogoče pa ne…

Trendi
Potovalni ovratnik

Potovalni ovratnik

S Trtl Pillow Plus nas vrat po spanju na letalu ali v avtobusu menda ne bo bolel..

Trendi
Čuden ptič

Čuden ptič

Verjetno najbolj nenavaden ptič, kar ste jih videli…

Trendi
Z žogo sestrelil letalo

Z žogo sestrelil letalo

Paragvajec Roberto Gabriel Trigo v svojem kraju velja za pravo nogometno legendo, čeprav ni bil ravno dober no...

Trendi
Reaktivec v vaši kleti…

Reaktivec v vaši kleti…

...ali kaj imata skupnega nadzvočno letalo in steklenica penečega.

Trendi
Na to pa niso pomislile

Na to pa niso pomislile

Tri Kitajke niso smele na letalo nazaj domov, saj njihov obraz zaradi plastične operacije ni več ustrezal tist...

Trendi
Obletnica smrti čudovite Koko

Obletnica smrti čudovite Koko

Danes mineva šest let od smrti slavna gorile, ki je razumela človeški govor in znala komunicirat...

Trendi
Mit, ki noče umreti

Mit, ki noče umreti

Ste že kdaj slišali, da menda uporabljamo le 10 odstotkov svojih možganov? No, to ni res…

Trendi
Potresno navijanje

Potresno navijanje

Mehiški navijači v domovini so tako navdušeno proslavljali gol proti Nemčiji, da se seizmografi ...

Trendi
Domače ne deluje!

Domače ne deluje!

Znanstveniki opozarjajo, da kreme za sončenje domače izdelave ne delujejo.

Trendi
Ko zadene udarni val

Ko zadene udarni val

Tole snemanje posledic izbruha vulkana bi se lahko slabo končalo...